Επιλέξτε Κατηγορία
  Xtreme
  Ultras
 
Προφίλ

  Η εταιρία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008 και ειδικεύεται στην εκτύπωση προσωπικών και διαφημιστικών ρούχων. Σε εμάς θα βρείτε τα πιό αστεία και πρωτότυπα σχέδια σε στάμπες, ενώ τα μπλουζάκια και τα υλικά εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με τη βαρύτητα που δίνουμε στη λεπτομέρεια της δουλειάς μας, είναι η εγγύηση για την ποιότητα που προσφέρουμε.

 Η άριστη ποιότητα του υλικού σε συνδυασμό με τη σωστή χρήση, είναι αυτή που διασφαλίζει και εγγυάται ότι σε βάθος χρόνου το μπλουζάκι σας θα παραμείνει αναλλοίωτο και υπέροχο όπως την ημέρα που το αγοράσατε. Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα σχεδίων που διαθέτουμε και τα οποία συνεχώς ανανεώνουμε, ή να μας στείλετε τη δική σας ιδέα ώστε να αναλάβουμε αυτό που σκεφτήκατε να γίνει πραγματικότητα.

  Στο κατάστημά μας εκτός από t-shirts μπορείτε να φτιάξετε πουκάμισα, φούτερ, μπλούζες τύπου polo, καπέλα, κούπες, γραβάτες, mouse pad, puzzles, αθλητικές φόρμες, εμφανίσεις ομάδων, επαγγελματικές κάρτες και διαφημιστικά flyer. Επάνω στα είδη ρουχισμού εκτός από τις διάφορες μορφές εκτύπωσης (βινύλιο, βελούδο-flock, μεταξοτυπία, ψηφιακή εκτύπωση) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κέντημα, για την προβολή του λογότυπου της εταιρίας σας, της ομάδας σας, της μοναδικής σας ιδέας.

  Για να τυπώσετε διαφημιστικά μπλουζάκια και να μάθετε την ανάλογη τιμή χονδρικής που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας, θα χρειαστεί να μας αποστείλετε το σχέδιο που θέλετε να χρησιμοποιηθεί και να μας ενημερώσετε για την ποσότητα που θέλετε να τυπώσετε.

  Στο σλόγκαν "you think it, we print it..." αντανακλάται απόλυτα το σκεπτικό μας και κάθε νέα και μοναδική ιδέα που έχετε είναι μία ευχάριστη πρόκληση για μας. Παρέχουμε συνέπεια, ταχύτητα και ποιότητα στις καλύτερες τιμές και θα ήταν χαρά μας να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες σας.

 Xtreme Stampa's

 

Ανεξαρτησίας 61, Αργυρούπολη (σύνορα με Ηλιούπολη, 500 μέτρα απο στάση Μετρό Αλίμου)

Τηλ. Επικοινωνίας : 210-9902465

e-mail: info@x-stampas.gr

Καλάθι αγορών
Άδειο καλάθι
Θέλω να μάθω για
Τρόποι Παραγγελίας
Τρόποι Πληρωμής
Τρόποι Αποστολής
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ